Situata në Kërçovë ende stabile!

Situata e sigurisë në fushën e shtatë komunave të përfshira nga SPB në Ohër është e qëndrueshme.

Dita dhe nata e fundit, në periudhën nga ora 07.00 – 05.04. deri në orën 07.00 të datës 06.04.2020, plotësish u rrespektua masa e ndalimit të lëvizjes gjatë zbatimit të masave për lëvizje të kufizuar dhe mbrojtje të qytetarëve nga përhapja e koronavirusit COVID-19, njoftoi zëdhënësi Stefan Dimoski.

Në të njëjtën kohë ai shtoi, nuk u regjistruan asnjë tubim të qytetarëve. , prishje e rendit dhe qetësisë publike, vjedhjet dhe aksidentet në komunikacion.

Kontrolli i personave nën masat e karantinës së detyrueshme shtetërore, mbikëqyrjen shëndetësore dhe izolimin në shtëpi dhe izolimin e detyrueshëm 14-ditor është i pandërprerë, megjithëse në Kërçovë asnjë person i ri nuk është regjistruar me vendim vetëizolimi dhe personat në izolim.

Punëtarët e policisë kanë kryer 97 kontrolle të objekteve hotelerike.

/lajmpress

SHARE

LEAVE A REPLY