Filipçe: “Nesër do të diskutojmë për masat e reja”, flet edhe për orën policore!

Ballina Lajme
LajmeMaqedoni
Filipçe: “Nesër do të diskutojmë për masat e reja”, flet edhe për orën policore
21:28 / 15.10.2020

Masat e radhës të cilat do të sillen janë restrikcione në transportin publik, kufizimi i punës në bare dhe restorante. Gjithashtu masa restriktive mund të vendosen edhe në disa komuna. Komisioni për Sëmundje Infektive nesër në mbledhje do të diskutojë, nëse ka nevojë për masa shtesë restriktive prej atyre të cilat janë në fuqi”, deklaroi ministri i Shëndetësisë për TV Sitel.

“Ajo do të përfshinte masa restriktive në tranportin publik, kufizimi i punës së objekteve hotelerike dhe kompanive të ndryshme dhe nëpër të gjitha vendet ku vleresojmë se ka rrezik. Një pjesë e masave mund të sillen vetëm në disa komuna dhe disa tjera do të vlejnë për të gjithë territorin e shtetit. Të gjitha këto do t’i diskutojmë në mbledhjen e nesërme”, deklaroi ministri Filipçe.

Filipçe me tej shtoi se ende është herët për orë policore, megjithatë edhe kjo mund të propozohet në moment të caktuar.

SHARE

LEAVE A REPLY