Fatmir Dehari edhe në orët e vona në detyrë: Vazhdojmë të jemi të paprekur, mund t’ia dalim (VIDEO)

Kryetari i komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari vazhdon të qëndrojë në punë.

Ai sonte ka dalë në rrugën që lidh Strugën me Shkupin ku bëhet dezinfektimi i rrugës duke treguar se Kërçova fatmirësisht ende nuk ka asnjë të prekur me virusin Covid-19.

Dehari tregoi se me dezinfektimin e kësaj rruge përmbyllet gjithë dezinfektimi i rrugëve dhe rrugicave në komunën e Kërçovës.

/TS/

VIDEO:

blob:https://www.facebook.com/b30ada2c-3a6e-4844-887e-df9d34cff1e8

SHARE

LEAVE A REPLY